Sinds januari van dit jaar ontfermen wij ons over de klanten uit de voormalig Xclusief portefeuille van Delta Lloyd. Een portefeuille die naadloos aansluit op onze portefeuille en inmiddels ook voor een groot deel is omgezet naar onze premies en voorwaarden. Bij deze overname is iedere verzekering opnieuw door ons beoordeeld. Dit ging niet zonder slag of stoot, dat heeft u wel gemerkt. Maar we leerden snel van onze vergissingen en de betrokken adviseurs en hun klanten hadden begrip voor onze situatie. Inmiddels loopt het conversieproces voorspoedig en we kunnen stellen dat de overname van de Xclusief portefeuille onze marktpositie verder heeft versterkt.

Dat we, om de schadelast te beperken, zo nu en dan forse premieverhogingen doorvoeren voor voormalig Xclusief polissen, is lastig voor alle betrokkenen. Continuïteit vinden wij belangrijk. We willen u en uw klanten niet binnen een paar jaar opnieuw met een overname of ingrijpende wijzigingen confronteren. Aanpassingen zullen er altijd wel blijven: we willen uw vermogende klanten namelijk steeds beter van dienst zijn.

Premium Wonen
Het afgelopen half jaar hebben wij gebruikt om het dienstenpalet rondom Premium Wonen te verbeteren. U en uw relatie kunnen gebruik maken van een voordelige waardebepaling die in sommige gevallen zelfs gratis is: de Appraisal Service van Aprésa, een beroep doen op een deskundigentaxatie door Noble House Valuation, vrijblijvend preventieadvies krijgen van EFAS Security en u kunt terecht bij Dujardin, de kluisspecialist. We legden contact met toonaangevende partijen in de markt, wiens deskundigheid u kunt inzetten in het adviestraject. Daarnaast werkt het verfrissend om samen met onze nieuwe collega’s, de voormalig Xclusief medewerkers, onze propositie te verbeteren en deze nog beter aan te laten sluiten op de klantbehoeften.

Nieuw!
Deze zomer lanceren wij de nieuwe Premium Woning- en Inboedelverzekering. We hebben goed naar u geluisterd en een aantal voorgestelde productverbeteringen in de voorwaarden opgenomen. Hierdoor sluiten onze woonverzekeringen nog beter aan bij de doelgroep. Premium in een nieuw jasje dus, of een “jacquet”, zo u wilt. Het verzekeren van de bijzondere en dure bezittingen van uw klanten vraagt brede deskundigheid. Met de ondersteuning van gespecialiseerde partijen en onze ervaren collega’s gaat u dat na uw vakantie nog beter af. Houd onze nieuwsbrieven en de website www.turienpremium.nl in de gaten.

Onze Premium producten zijn bedoeld voor ondernemers, vrije beroepsbeoefenaars en mensen met een hoge functie in het bedrijfsleven. Niet de top van de Quote 500, maar de groep daaronder. Een groep voor wie standaard verzekeringsproducten niet toereikend zijn. Uw klant kan al een Premium Woningverzekering aanvragen bij een herbouwwaarde vanaf € 600.000. Een inboedel met een nieuwwaarde vanaf € 150.000 is bij uitstek geschikt voor de Premium Inboedelverzekering.

Sandra Dekker
Productspecialist