Dader diefstal luxe BMW gepakt in Duitsland

30.05.2018

Vorige week kregen wij de melding dat een zeer luxe en sportieve BMW van één van onze verzekeringnemers was gestolen. Op dat moment zetten wij alles in werking om het voertuig terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar. Met behulp van het ingebouwde voertuigvolgsysteem was de auto al snel gesignaleerd. De BMW was ondertussen al de grens gepasseerd en reed met volle vaart door Duitsland.

Wilde achtervolging met resultaat

De Duitse politie was te hulp geschoten om de dader in te rekenen, maar zij moesten de achtervolging staken vanwege de veiligheid van de medeweggebruikers. De wilde achtervolging heeft er uiteindelijk wel voor gezorgd dat de auto niet veel verder kon rijden. De dief heeft vervolgens de auto aan de kant gezet en zette het op een lopen. Helaas voor de dief was er op dat moment al een politiehelikopter ter plaatse die de politie heeft geholpen om de dader in te rekenen.

Helaas is de BMW niet ongeschonden uit de strijd gekomen, maar uit dit verhaal blijkt maar weer eens wat de meerwaarde is van een goed werkend voertuigvolgsysteem. De dader is gepakt en onze klant krijgt binnenkort zijn dierbare BMW weer terug. Lees hier het nieuwsbericht in het Duits.

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug