Digitale polisdocumenten via Aplaza

04.05.2020

Goed nieuws! Het is namelijk vanaf nu mogelijk om onze polisdocumenten digitaal via Aplaza te ontvangen. Als uw administratie dit ondersteunt, dan kunt u deze documenten rechtstreeks koppelen aan de klantdossiers in uw administratie. Hiermee komen wij tegemoet aan de wens van velen van u om onze polisdocumenten voortaan via Aplaza in plaats van via Postex te ontvangen. 

Een aantal van u (adviseurs die ADN berichten van ons ontvangen) heeft al een e-mail inclusief vragenlijst hierover gekregen. 

Een aantal documenten wordt nog niet via Aplaza aangeboden. Deze documenten blijft u daarom ontvangen in uw Postex account.

•    prolongatie, mutatie & schade borderel.
•    (aanmaning) rekening courantafschrift.

Let op: als u kiest voor Aplaza, dan ontvangt u de documenten die door ons via Aplaza aan u zijn aangeboden niet meer via Postex. Indien u met ons specifieke afspraken hebt gemaakt over de distributie van de polisdocumenten voor de verzekeringnemer, dan blijven deze gehandhaafd.

Polisdocumenten voor uw relaties

Incasseert u zelf de premie? Dan worden de polisdocumenten die bestemd zijn voor uw relaties (uitsluitend) via Aplaza aangeboden. Incasseert u niet zelf de premie, dan blijven wij de polisdocumenten voor uw relaties via Postex versturen. Dit zal in de toekomst ook niet veranderen. 

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug