Dujardin; sluit risico buiten!

13.06.2017

Geld, persoonlijke en waardevolle documenten en kostbaarheden met een hoge financiële of emotionele (dus onvervangbare) waarde moeten worden beschermd tegen diefstal. Een kluis maakt vaak een belangrijk deel uit van het beveiligingsplan dat dient ter bescherming van de kostbare bezittingen van uw relatie. Het geven van kluisadvies is echter niet eenvoudig. Daarom stellen wij graag een specialist aan u voor als het gaat om waardeberging, certificering en bouwkundige beveiliging.

Dujardin is opgericht in 1979 en sinds die tijd een specialist en marktleider op het gebied van kluizen. Zij staan voor kwaliteit en hebben een overvloed aan ervaring. Klanten hebben tegenwoordig steeds meer de behoefte aan een leverancier die verantwoordelijkheid neemt en de klant centraal stelt. Dit is dan ook één van de sterktes van Dujardin.

Uitstekende service
Voor verzekerden met een Premium-verzekering vinden wij uitstekende service en hoge kwaliteit erg belangrijk. Dujardin is een partij die discretie, integriteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan en daarom zijn zij een zeer waardevolle aanvulling op ons Premium-netwerk. Wij zijn onder de indruk van de professionaliteit van Dujardin en daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw relatie in goede handen is bij hen.

Gratis waardebepaling of kluis tegen gereduceerd tarief
Op zoek naar een nieuwe kluis of is de huidige kluis aan vervanging toe? Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om een kluis van Dujardin aan te kunnen bieden tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast kunnen wij voor nieuwe en bestaande relaties een gratis kluizenbeoordeling laten uitvoeren. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze acceptatieafdeling via telefoonnummer 072 5 181 282 of stuur een e-mail naar premium@turien.nl

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug