Kom naar de supercar meeting van Sportwagenpolis

17.09.2018

Martin van Dijken organiseert op 23 september de tweede supercar meeting van Groningen. De eerste editie vond plaats op 15 oktober  2017 en was een geweldige dag! “Veel publiek, geweldige auto’s en fantastisch weer", aldus Martin.

Waarom organiseer jij een supercar event?

“Voor bijeenkomsten en meetings moet ik altijd naar het westen of het zuiden van het land rijden. Ik speelde al langer met het idee om een event te organiseren in Groningen. In het noorden zitten namelijk ook erg veel autoliefhebbers, weet ik vanuit mijn werk. Samen met mijn collega Arjen Bergman zijn we op zoek gegaan naar een geschikte locatie, waarna wij vervolgens het plan verder zijn gaan uitwerken.”

Wat wil je bereiken met het organiseren?

“Mijn doel is om een leuk event neer te zetten waarbij het publiek kan genieten van de mooiste en duurste bolides die we kennen in Nederland. We willen er geen geld mee verdienen en doen dit dus echt uit liefhebberij.”

Wat voor prachtige auto’s komen er allemaal 23 september?

“We hebben dit jaar extreem mooie auto’s kunnen regelen. Ten opzichte van vorig jaar hebben we de lat een stuk hoger gelegd. We kunnen gerust zeggen dat we het topsegment hebben binnen gehaald. Enkele voorbeelden: Lamborghini Aventador, Lamborghini Huracan, Ferrai F40, Ferrari 488 Spider, Porsche GT2RS, Donkervoort GTO en een heuse Spyker en de lijst gaat door. Er komen in totaal ruim 130 auto’s  op het evenement.”

Kortom, hou je van exclusieve auto’s, kom dan een kijkje nemen in het hoge noorden. Om precies te zijn: Kaapse Baan 1, Haren/Groningen.

Het event is van 11:00 uur tot 15:00 uur. Kijk op www.supercarmeetinggroningen.nl voor meer informatie.

 

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug