Nog enkele plaatsen voor cybersessie in Friesland

24.10.2017
Donderdag 23 november kunt u in Friesland (Drachten) een cybersessie volgen. Tijdens deze sessie praat onze cyberspecialist Björn Jalving u bij over de laatste trends en ontwikkelingen in de cybermarkt. U leert wat nou precies de risico’s zijn voor uw MKB-relaties. Daarnaast behandelt Björn de verschillende producten, de bijbehorende dekkingen en wat er gedaan kan worden aan preventie. Uiteraard krijgt u uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.
 
In het tweede deel van de middag zal Marcel Kroon, onze marketingadviseur voor het intermediair, de verschillende opties behandelen om de markt met dit nieuwe product te benaderen. Aan het eind van het programma gaan wij de dialoog met u aan om te horen welke behoeften u nog heeft om cyber succesvol te kunnen adviseren en vermarkten, zodat wij u in de nabije toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Het programma:
12.30 - inloop inclusief lichte lunch
13.00 - cyber kennissessie
14.30 - pauze
14.45 - cyber marktbenaderingsopties
15.15 - dialoog
16.00 - borrel
 
Om de dialoog te stimuleren hebben we gekozen voor een setting met een beperkt aantal plaatsen. In totaal zijn er 25 plaatsen beschikbaar. Reageer daarom snel als u erbij wilt zijn en stuur een mail met uw naam en bedrijfsnaam naar: communicatie@turien.nl.
 
Met vriendelijke groet,
Björn en Marcel

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug