Particuliere schadeportefeuilles zijn welkom bij AnsvarIdéa

27.11.2017
Wie is AnsvarIdéa? 
AnsvarIdéa is een duurzame schadeverzekeraar. Hieraan geeft zij invulling door hoogwaardige producten en ook op de manier zaken doen; vol overtuiging bouwen aan duurzame relaties.
 
Geschiedenis AnsvarIdéa
Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. werd in 1967 opgericht als een 100% dochteronderneming van de Zweedse verzekeraar Ansvar. Ansvar Zweden is in de dertiger jaren van de vorige eeuw opgericht op initiatief van leden van het geheelonthoudersverbond van Motorrijtuigen-bestuurders. Begin jaren negentig, toen de doelgroep van geheelonthouders sterk afnam, werd de doelgroep uitgebreid naar andere groeperingen, zoals (leden van) kerkgenootschappen en andere organisaties, welke terughoudend waren ten opzichte van alcohol, zonder absoluut geheelonthouder te zijn. In dat verband is in Nederland de handelsnaam AnsvarIdéa verzekeringen geïntroduceerd. 

AnsvarIdéa is een kleine schadeverzekeraar waar persoonlijk contact voorop staat. Door de alliantie met Turien & Co. zijn wij een snelle wendbare verzekeraar met de professionaliteit en degelijkheid van een grote verzekeraar.
 
 
Waarom Ansvaridéa?
AnsvarIdéa heeft voor particulieren een totaalpakket aan verzekeringen (waaronder inboedel, woonhuis, auto, etc.) met uitstekende voorwaarden tegen concurrerende premies.
 
• Onderscheidende dekkingen;
• Altijd goed bereikbaar, u en uw klant staan centraal;
• Maatwerk en snelle opvolging van zaken;
• Ideëel beleggingsbeleid sinds oprichting begin jaren ‘70;
• Uitstekende schadeafwikkeling.
 
Wat is de relatie met Turien & Co.?
Sinds 2015 is AnsvarIdéa de grootste verzekeraar achter Turien & Co. Assuradeuren met een sterke positie in specifieke niches. De geïntegreerde organisatie bestaat uit ruim 250 medewerkers. Assurantieadviseurs en klanten kunnen daarmee vertrouwen op een optimale combinatie: een snelle wendbare verzekeraar met de professionaliteit en degelijkheid van een grote organisatie. AnsvarIdéa heeft er bewust voor gekozen om haar producten via onafhankelijke assurantieadviseurs aan te bieden. 
 

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug