Vergelijk De Goudse en zes andere verzuimverzekeraars

18.12.2017

Vanaf vandaag kunt u in onze offertetool Inkomen weer zeven verzuimverzekeraars vergelijken! Na een onderhoudsperiode is de nieuwe verzuimverzekering van De Goudse toegevoegd. Met onze offertetool kunt u binnen tien minuten in kaart brengen wat de premie is voor een ziekteverzuimverzekering bij Avéro Achmea, Bovemij, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Generali, Nationale- Nederlanden en De Goudse. Met behulp van onze productvergelijker kunt u in overleg met de klant een verzekering uitzoeken. Die u vervolgens direct in onze volmacht van de betreffende maatschappij kunt afsluiten. De premies en provisies zijn voor de klant en u gelijk aan die bij de verzekeraars

Productinformatie

In de afgelopen weken hebben wij samen met De Goudse gewerkt aan het inrichten van het nieuwe product van De Goudse de Verzuimverzekering Eigen Risico in Dagen.  Het product kent de volgende wijzigingen:

  • De voorwaarden zijn herschreven in begrijpelijke taal;
  • Meer keuzemogelijkheden voor het eigen risico: 10, 20, 30, 65, 90, 130 of 260 werkdagen;
  • Verhoging maximaal SV-jaarloon naar € 125.000;
  • Eindleeftijd gewijzigd naar 70 jaar;
  • Oproepkrachten zijn standaard meeverzekerd;
  • Een preventiebudget van € 500 én poortwachtergarantie bij een verzuimverzekering in combinatie met de arbodienstverlening van ArboNed of Perspectief.

Het nieuwe product geldt voor nieuwe verzekeringen. De bestaande verzekeringen verwachten wij op een later moment om te zetten.

De Goudse vaak de keuze voor de detailhandel, ambachten en horeca
Met een volmacht van zeven verzuimverzekeraars weet Turien als geen ander welke verzekeraar waar goed in is. Wij zien in onze statistieken dat adviseurs vaak de keuze maken voor een verzuimverzekering van De Goudse bij bedrijven in UWV Sector 17 (detailhandel en ambachten) en Sector 33 (Horeca Algemeen). Wij zien de Goudse hier vooral veel terug bij loonsommen tot € 100.000 respectievelijk € 150.000. Benieuwd hoe De Goudse er uit komt bij uw relatie? Maak snel een vergelijking op Mijn Turien.

 

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug