Waarom u nu nog een verzuimverzekering bij Delta Lloyd en Generali kunt afsluiten

25.09.2017

Uit de media heeft u wellicht vernomen dat er sprake is van een overname van Delta Lloyd en Generali door Nationale Nederlanden en ASR. De labels Delta Lloyd en Generali zullen echter nog wel enige tijd blijven bestaan. Wij zullen dan ook deze labels blijven aanbieden in onze Offertetool Verzuim.

Naast het feit dat wij een volmacht van Delta Lloyd en Generali hebben, hebben wij ook een volmacht van de twee overnemende partijen Nationale Nederlanden en ASR (Amersfoortse). Met deze partijen zijn wij in gesprek over de consequenties van de overname. Het ligt hierbij in de lijn der verwachting dat de producten geharmoniseerd worden. Maar of hierbij blauw simpelweg oranje wordt of er met de kleuren gemengd gaat worden op dit moment nog niet bekend.

Beide verzekeraars hebben een aantal unieke productkenmerken:

  • Bij Generali is het mogelijk om de DGA mee te verzekeren;
  • Bij beide verzekeraars is het mogelijk om tegen 10% van de loonsom een werkhervattingcompensatie af te sluiten;
  • Delta Lloyd kent een hoog verzekerd bedrag van maximaal € 125.000 per werknemer.

Benieuwd naar alle verschillen? Vraag onze productvergelijking aan.

Onder het Delta Lloyd label kunnen wij geen voorstellen meer uitbrengen voor werkgevers met een loonsom van meer dan € 1,25 miljoen. Uiteraard kunt u voor deze werkgevers wel bij Turien & Co. terecht, wij hebben bij onze andere zes volmachtgevers mogelijkheden.

Mocht Generali of Delta Lloyd het beste advies voor uw relatie zijn, dan kunt u deze verzekeringen nog steeds bij ons afsluiten. In de toekomst zullen wij de overvoer naar de nieuwe verzekeraar zo soepel mogelijk begeleiden, voor u en voor uw relatie. De risicodrager verandert, het product misschien ook maar de dienstverlening van Turien & Co. blijft hetzelfde!

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug