Wij stellen aan u voor: Gert-Jan Bonneveld

28.02.2019

Een nieuw gezicht binnen het vertrouwde team van Financial Lines. Anoushka Amoureus en Susan Appel hebben versterking gekregen. Gert-Jan Bonneveld stelt zich graag aan u voor:

Wie is Gert-Jan Bonneveld?
Ik ben Gert-Jan Bonneveld (38 jaar), geboren, opgegroeid en woonachtig in Heiloo. Na mijn studie Management, Economie en Recht ben ik gaan werken bij Welten Detachering als accountmanager, acceptant en telefonisch adviseur/vraagbaak in de verzekeringsbranche. Vervolgens heb ik gewerkt als adviseur bij twee grote assurantiekantoren Mandema & Partners én ABN AMRO MeesPierson.

Wat doe je zoal in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe restaurants om hier (met vrienden) te gaan eten. Met mooi weer ben ik op het strand te vinden om te surfen of te voetballen. Daarnaast houd ik van backpacken door Azië, maar ook voor een korte stedentrip binnen Europa kan je mij ’s nachts wakker maken.

Ik zie uit naar een mooie samenwerking en u als adviseur verder te helpen bij uw vraagstukken over de beroepsaansprakelijkheid-, bestuurdersaansprakelijkheid- en cyberverzekering. Voor deze specifieke verzekeringen help ik u graag bij de begeleiding van het offertetraject of vragen over de dekking. 

Turien & Co. Facebook  Like ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug