Schade melden

Wilt u een schade melden of heeft u een vraag over een schade? Stuur dan een e-mail naar schade@turien.nl of download het schadeformulier direct. Wilt u een diefstal melden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 072 5 181 150.

Autoschade

Heeft u schade aan uw auto? Zoek dan een schadereparateur bij u in de buurt. Indien de schade wordt hersteld bij een auto(schadeherstel)bedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant, wordt uw eigen risico verlaagd met € 135. Heeft u advies nodig of wilt u graag iemand spreken? Neem dan contact met ons op via 072 5 181 150. Download hier ook het schadeformulier.

Autoruitschade

Heeft u autoruitschade? Meld dit dan bij Glasgarant

eXtender

Indien de afwikkeling van autoschade via eXchange-Schadegarant op basis van polisvoorwaarden niet (optimaal) van toepassing is, kunt u via eXtender toch profiteren van een aantal voordelen van het door Stichting Schadegarant geselecteerde en beheerde landelijk dekkende autoschadeherstelnetwerk.

Via www.eXtender.nu is het mogelijk om in drie eenvoudige stappen, binnen 24 uur, geheel vrijblijvend, drie scherpe offertes voor het herstel van een autoschade te verkrijgen.

eXtender is volledig ingericht om mobiel met een smartphone bediend te kunnen worden, maar kan ook op bijvoorbeeld een desktop, laptop e.d. gebruikt worden. meer weten over het gebruik van eXtender? Bekijk hier de handleiding.

Reisverzekering

hier vindt u het schade aangifte formulier van uw Reisverzekering en het schade aangifte formulier van uw Annuleringsverzekering.