Schade melden

Wilt u een schade melden of heeft u een vraag over een schade? Stuur dan een e-mail naar schade@turien.nl of download het schadeformulier direct. Wilt u een diefstal melden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 072 5 181 150.

Autoschade

Heeft u schade aan uw auto? Zoek dan een schadereparateur bij u in de buurt. Indien de schade wordt hersteld bij een auto(schadeherstel)bedrijf dat is aangesloten bij Schadegarant, wordt uw eigen risico verlaagd met € 135. Heeft u advies nodig of wilt u graag iemand spreken? Neem dan contact met ons op via 072 5 181 150. Download hier ook het schadeformulier.

Autoruitschade

Heeft u autoruitschade? Meld dit dan bij Glasgarant

eXtender

Indien de afwikkeling van autoschade via eXchange-Schadegarant op basis van polisvoorwaarden niet (optimaal) van toepassing is, kunt u via eXtender toch profiteren van een aantal voordelen van het door Stichting Schadegarant geselecteerde en beheerde landelijk dekkende autoschadeherstelnetwerk.

Via www.eXtender.nu is het mogelijk om in drie eenvoudige stappen, binnen 24 uur, geheel vrijblijvend, drie scherpe offertes voor het herstel van een autoschade te verkrijgen.

eXtender is volledig ingericht om mobiel met een smartphone bediend te kunnen worden, maar kan ook op bijvoorbeeld een desktop, laptop e.d. gebruikt worden. meer weten over het gebruik van eXtender? Bekijk hier de handleiding.

Reisverzekering

hier vindt u het schade aangifte formulier van uw Reisverzekering en het schade aangifte formulier van uw Annuleringsverzekering.

Inboedel

Heeft u schade aan uw inboedel? Dat is al vervelend genoeg! Daarom hebben wij voor u een lijst gemaakt waarin duidelijk staat wat de dagwaarde is van hetgeen dat schade heeft. Klik hier voor de lijst.

Fraudebeleid

Verzekeren is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Turien & Co. Assuradeuren heeft vertrouwen in haar klanten. Toch zijn er helaas voorbeelden te benoemen die dit vertrouwen beschamen. Bijvoorbeeld wanneer bij een schade meer geclaimd wordt dan werkelijk het geval is, er een andere voorstelling van zaken wordt geven óf dat er bewust een nota vervalst wordt. Dit soort voorbeelden van fraude verhoogt de druk op de premies. Dat is niet alleen merkbaar voor die enkele frauderende verzekerde, maar vooral ook voor het overgrote deel van onze verzekerden, die welwillend zijn en nooit frauderen. lees hier meer over ons fraudebeleid.