Turien & Werkgever

Verzuimverzekering

Iedere werkgever krijgt te maken met verzuim. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf. U moet het loon doorbetalen, er is vervanging nodig en u krijgt te maken met allerlei wettelijke verplichtingen. Wij bieden u daarom een ruim aanbod verzuimverzekeringen aan.

Doordat wij verzuimverzekeringen bieden van meerdere partijen kunt u uw eigen verzekering samenstellen. Met behulp van onze offertetool kan uw assurantieadviseur alle maatschappijen en producten vergelijken en komt u samen met uw adviseur tot een verzekering die het beste bij u en uw werknemers past. Bovendien kunt u zelf uw arbodienstverlener kiezen.

Verzuimportaal

Heeft u een verzuimverzekering bij ons gesloten? Dan bieden wij u de toegang tot ons verzuimportaal. Hier kunt u digitaal uw verzuimadministratie bijhouden. Het verzuimportaal ondersteunt u bij de re-integratie van verzuimende werknemers. Met één muisklik informeert u de arbodienst én wordt uw verzuimmelding doorgestuurd naar onze afdeling voor verdere behandeling van uw claim. U hoeft niet apart een schademelding te doen.

Wagenpark

Met een wagenparkverzekering heeft u alle bedrijfsauto’s in uw wagenpark in één keer goed verzekerd. Vanaf 10 auto’s en/of bestelauto’s zijn er bij ons al mogelijkheden voor een wagenpark. Wij bieden maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote parken en bieden de mogelijkheid tot labeling vanaf 150 auto’s. Om uw wagenpark optimaal te beheren kunnen wij u managementinformatie aanleveren. Voor leasebedrijven bieden wij tevens de mogelijkheid om een koppeling te faciliteren met de financiële administratie.

Voor dealerbedrijven hebben wij een speciale Wft-proof propositie inclusief portaal. Lees hier meer over onze dealerpropositie.

WEGAS XL

Krijgt uw werknemer een ongeval tijdens de uitoefening van werkzaamheden, dan wordt u als werkgever geconfronteerd met omvangrijke kosten. Het ongeval kan plaatsvinden op de werkvloer of op locatie, maar ook tijdens verkeersdeelname voor werk, woon-werkverkeer en andere werkgerelateerde activiteiten. Met name claims voor letselschade kunnen zo hoog oplopen dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar kan komen. Een motorrijtuigenverzekering of aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven biedt hiervoor niet altijd voldoende dekking.

Turien & Co. Assuradeuren biedt met de personeelsschadeverzekering WEGAS XL de perfecte oplossing voor iedere werkgever. U bent niet alleen verzekerd voor dat gene waarvoor u volgens de wet of jurisprudentie schadevergoedingsplichtig bent, maar u kunt zich ook verzekeren voor overige schade die tijdens bedrijfsactiviteiten de werknemer is toegebracht.

WEGAS XL biedt drie verschillende dekkingen die gekoppeld zijn aan een eenvoudige tariefstructuur:

  •        WEGAS XL Primair
  •        WEGAS XL Prima
  •        WEGAS XL Premium

U kiest de dekking die het beste uw onderneming past. Uw assurantieadviseur kan onze concurrerende premies terugvinden in onze rekentool.

Assurantieadviseurs 

Als assuradeur distribueren wij onze verzekeringen via ongeveer 1.400 samenwerkende assurantieadviseurs. Bent u op zoek naar een assurantieadviseur? Hier vindt u een overzicht van de samenwerkende assurantieadviseurs van Turien & Co. bij u in de regio.